Välkommen som gäst i vår övernattningslokal i Brf Myrstacken!

Här finns tillgång till tre sängplatser
En bäddsoffa 140 cm med plats för två personer samt en våningssäng som är 90 cm bred. En extra madrass placerad i våningssängen kan läggas på golvet för att få en extra bädd. I det allmänna utrymmet mellan toalett och bastu står även en bäddsoffa med bäddmått 120cm (extra bäddmadrass till denna bäddsoffa finns i ovanpå gaderoben i övernattningslokalen).Önskas fler sängplatser är detta tillåtet att iordningställa på egen hand. Ni har tillgång till tre kuddar och tre täcken.

I vårt pentry är du välkommen att tillreda frukost och lättare kvällsmål. På kokplattan kan du använda kastruller, som finns i skåpen. Att steka mat och att poppa popcorn vill vi undvika med hänsyn till det matos lokalen inte är förberedd att ta hand om. Mikrovågsugn samt kontakt för att tända belysningen underskåpen finner du i skåpet ovan kokplattan. Diskmaskinen skall lämnas ren och vattenreglaget avstängt.
I den mån kaffe, te, bitsocker, salt m.m. finns i lokalen kan detta gärna användas. Inga färskvaror skall lämnas i kylen vid avfärd.

Rummet har en garderob som kan användas. Där hittar och lämnar du täcken och kuddar.

I anslutning till övernattningslokalen finns toalett och en bastu med dusch. Dessa delas med övriga medlemmar i den mån de bokats. Bokade tider till bastun äger företräde gentemot nattgäster.

Rummet är avsett för en god natts sömn. Efter 22 uppskattar vi att ljudvolymen hålls låg för att inte störa grannarna.

Vid avslutad hyrperiod
Täcken och kuddar lämnas i garderoben.
Pentry torkas rent. Diskmaskin lämnas ren.
Golv sopas alt dammsuges och våttorkas. Utrustning finns i städförrådet.

Tack för att du lämnar lokalen så som du vill finna den!


 

 

 

 Vägg med tavlor och spottlight